A Minute With Maxwell...


Cunoaste-l pe John Maxwell Principiul de azi: Leadership inseamna influenta
minute with maxwell

Headline

John te învată pornind de la cuvântul tău!

Ca BONUS, trimite-i lui John
cuvântul tău pentru a apărea în
mesajul video
"A Minute with Maxwell"!

*Nu aștepta. Înscrie-te
mai sus și învață cum.

Vezi ce spun alții
"L-am descoperit pe John Maxwell acum vreo 17 ani, când am fost avansat în prima mea funcție de conducere. Căutam sa aflu cum se conduce o echipa și am dat peste cartea lui, Winning Attitude. De atunci, am "crescut" cu învățaturile lui și aș zice ca am "crescut" bine. În învățăturile lui am găsit soluții atât pentru nivelul personal cât și pentru strategia companiilor. Am folosit soluțiile lui atât în România cât și în celelalte 16 țări în care am mai lucrat. Am aplicat metodele lui atât în conducerea echipelor cât și în dezvoltarea personală a peste două mii de cursanți cu care am lucrat. Întotdeauna rezultatul m-a bucurat! Și te va bucura și pe tine!"
Bogdan Comănescu
Bogdan Comănescu
General Manager ACCELERA
"John Maxwell este un comunicator și un trainer de excepție, care a contribuit deja la îmbunătățirea strategiilor a numeroase companii multinaționale de top dar și la dezvoltarea personală a milioane de oameni din întreaga lume. Mă bucur că și românii pot acum beneficia de experiența și trainingurile oferite de John Maxwell!"
Marius Ghenea
Marius Ghenea
Antreprenor în serie
"John Maxwell este unul dintre maeștrii acestui secol prin "Everestul" la care a adus educația managerială pe care a extins-o dincolo de granițele ei "firești". Cuvântul lui schimbă oamenii, transformă instituțiile și înbogățește portofoliul științelor reale cu o nouă știință organică. Dar ceea ce face el e mai mult decât știință, e mai mult decât educație, e mai mult decât realizare, e terapie. Da, terapie Holistică pentru că modelează "lutul" sufletului uman aducând Motivație, Bucurie și Fericire îmbinând și legând, totodată, armonios cele trei lumi (materială, sufletească și spirituală). Datorită lui Managementul a devenit o Știință a Vieții."
Remus Tanase
Remus Tănase
Life Coach și Președinte ANATECOR

Un cuvânt de la John Maxwell

"Cu totii am beneficiat de epoca industrială,de epoca tehnologică si, mai recent, de epoca informatiei. John Maxwell si fără vreo întrebare, am intrat în cea mai influentă epocă … epoca asocierii. Niciodată până acum nu a fost mai crucial să fi conectat sau asociat cu oameni influenti. Acest lucru este în special adevărat pentru oamenii care sunt în industria mea … cei care au meseria de autor, speaker, trainer sau coach. Fără îndoială ca cel mai mare impact în viata ta personală si profesională va fi determinat de "cu cine" esti asociat, si "conexiunea" ta cu acele persoane." … John C. Maxwell


Un cuvânt de la Sorin Popa (Director John Maxwell Team Romania)

"L-am cunoscut pe John prin cărțile sale cand aveam 20 de ani. „Dezvolta liderul din tine” a fost prima carte care mi-a deschis Sorin Popa ochii spre leadership si dezvoltare personala. Limbajul sau simplu imi dadea mereu impresia ca mi se adresa direct mie. De atunci am invatat multe de la el, iar cand viata mi-a oferit ocazia de a il cunoaste direct am simtit ca niciun pret nu era prea mare. L-am cunoscut, i-am povestit despre setea de dezvoltare personala din Romania iar el a acceptat sa fie alaturi de noi in drumul spre descoperirea leadership-ului autentic. Astazi, peste 25.000 de romani isi incep ziua cu un mesaj gratuit de leadership si dezvoltare personala din partea lui John Maxwell iar numarul lor creste in fiecare zi. Alaturi de ei si de cei peste 300 de membrii ai echipei John Maxwell Team Romania, invat, cresc si impreuna facem o diferenta in jurul nostru. … Sorin Popa