“Transformă-ți Leadership-ul în Influență și Succes!”

În acest Program Avansat de Certificare în Leadership, John C. Maxwell îți va împărtăși secretele sale legate de:

 • Marirea veniturilor
 • Putere, respect, influenta
 • Marirea numarului de clienti
 • Deschiderea usilor catre success
 • Recunoastere la nivel inalt
 • Libertate personala
Locuri limitate!

ASOCIAZA-TE CU JOHN

Vorbește cu un coordonator de program și primește toate informațiile
Prenume: *
Nume: *
Email: *
Telefon:
Cod anti-spam *:

Membrii Echipei Globale John Maxwell…
Fii Platit mai Bine si Obtine Succes mai Mare!

Diana Filip
“SUCCES in 4 luni”

“Datorita programului JMT, am invatat metode si tehnici noi, care mi-au adus succes atat mie cat si echipei mele. Am realizat primul, cel mai important nivel de cariera in afacerea mea de Network Marketing in numai 4 luni. Programul JMT este cel mai complex si eficient program de dezvoltare personala si leadership pe care l-am intalnit.”

Diana Filip – Actionar si Director Executiv la SC ATVA SRL, Consultanta in sisteme de management, Consultanta in nutritie si antiaging, Programe de training, Coach, Teacher & Speaker
Pitesti, Romania
Olimpia Doru
“DE CE Filozofia John Maxwell ?”

“Pentru ca te transforma, indiferent de varsta biologica pe care o ai, atunci cand faci “ cunostinta” cu el! Pentru ca “valoarea” nu este un pret, nu este o cifra, ci multe “sentimente si trairi, intangibile si poate uneori de neexplicat ale sufletului” concretizate in reguli si principii, care ne calauzesc pe tot parcursul vietii. Pentru ca , desi suntem unici, putem “adauga valoare” fiecare in felul nostru, scopul fiind acelasi!”

Olimpia Doru – Asociatia Oamenilor de Afaceri Arges, Co-presedinte Asociatia Femeilor Liberale Arges, Director General New Design Composite
Pitesti, Romania
Marius Darie
“O calatorie provocatoare…”

“Calatoria mea in dezvoltarea personala a inceput in 2001, dar adevarata schimbare s-a produs din 2011 cand am intrat in John Maxwell Team. Atunci cand te pui intr-un mediu propice dezvoltarii personale, care te provoaca sa devii cel mai bun TU, poti creste cu adevarat, si poti adauga valoare oamenilor din jurul tau, ajutandu-i sa isi atinga potentialul maxim.”

Marius Darie – Trainer corporatist, speaker și coach profesional
Arad, Romania


Cristina Sorlea
“Mulțumesc că sunteți parte a dezvoltării mele”

“Exact acum 3 ani am luat, plină de frici, decizia care mi-a transformat total viața mie, familiei mele și celor peste 2.000 de persoane care au beneficiat de serviciile mele de training și coaching (95% live). Dorința mea de a-i ajuta pe oameni să DESCOPERE BUCURIA DE A TRĂI a fost atât de puternică că mi-a fost scut pentru toate fricile, îndoielile, plânsetele și frustrările când nimeni nu voia să-mi cumpere programul plătit pe care îl ofeream. Azi îmi trăiesc visul, acela de a locui la munte, lângă susurul unei ape, de unde lucrez online, gestionând propria afacere de Coaching si Training (care îmi generează un venit lunar de mii euro), alături de soțul meu . Azi m-am gândit la toate zilele în care am muncit 14-16 ore pe zi, la toate nopțile de studiu pe platformă și la toate refuzurile pe care le-am primit de la clienți și DA, aș plăti din nou prețul dezvoltării mele. Sentimentul de împlinire este ceva ce nu poți descrie în cuvinte. Trebuie să îl trăiești! Azi simt o RECUNOȘTINȚĂ profundă pentru toți mentorii John Maxwell Team. Mulțumesc pentru că existați și sunteți parte din DEZVOLTAREA mea!”

Cristina Sorlea – Business & Personal Coach, Trainer, Speaker,
Târgu-Mureș, România
Remus Ciobanu
“O investiție care merită”

“Este o lume din care toți am ales să facem parte, fiecare după nevoia lui. Există totuși un nivel superior în interiorul acestei lumi și acela este în John Maxwell TEAM. Acolo suntem tot noi, doar că avem o creștere accelerată. Ai vrea să-ți zic că e singurul lucru cumpărat din viața mea cu care simt că am făcut un pariu magic cu o cotă de 100%? Niciodată nu am simțit mai bine că ce am cumpărat a meritat toți banii. Ai vrea să-ți zic că sunt entuziasmat să am mentori pe post de fani și că aceștia mă echipează și mă aplaudă la fiecare încercare? Nimeni nu m-a sprijinit și încurajat mai mult decât ei, iar întrebările tale vor fi bucurie pentru urechile lor. Ai vrea să-ți spun cum am fost ținut de mână atunci când am făcut primi pași? În John Maxwell Team avem un mentor disponibil și accesibil aproape în fiecare zi a săptămânii și abia așteaptă să-l întrebi ce să faci și cum să faci astfel încât să te simți în siguranță. Ai vrea să știi exact ce acțiuni aduc rezultate și predictibilitate astfel încât să nu o dai in bară? Întreabă-i pe mentori ce ai de făcut și vei primi mai multe detalii decât ai nevoie. Acesta este Mentorshipul, dar mai presus de toate este Leadership. Mentorii noștri sunt performeri conștienți de talentul lor și nu sunt deranjați să-l împartă. Ți-aș vinde personal programul John Maxwell Team, dar nu am calitatea necesară și nici autoritatea.”

Remus Ciobanu – Director General EU.TRA.LOG.REMI,
Reșița, România
Simona Bostan
“Vă mulțumesc că schimbați vieți”

“Am doar cinci luni de când aparțin acestei familii și vreau să mărturisesc că nu m-aș fi așteptat la rezultate atât de rapide: creșterea vânzărilor în propria afacere și un venit peste așteptări din conferințe, mastermind-uri și coaching (între 3.000 și 5.000 de euro pe lună). Credeți-mă că se poate, dar acest lucru necesită foarte multă muncă, seriozitate și consecvență. Îmi pare rău că mai trebuie să și dorm câteodată, pentru că nu îmi ajunge timpul la câte sunt de făcut. Acum o lună am încheiat două contracte de training în București, dintre care unul la o televiziune, plus multe alte colaborări. La 49 de ani simt că am energie ca la 30 de ani, și știți de ce? Pentru că iubesc ce fac, cred în potențialul pe care îl am și mă bucur să dăruiesc mai departe din ceea ce știu. Vă mulțumesc că existați, vă mulțumesc că schimbați vieți, mulțumesc John Maxwell Team!”Simona Bostan – Redactor RTVUnirea International, Consultant nutriție, Profesor universitar,
Passau, Germania

Asociaza-te cu John

Vorbește cu un coordonator de program și primește toate informațiile
John Maxwell Team

~ Detaliile Programului Avansat de Certificare în Leadership ~

CARE SUNT CELE 3 MOTIVE PRINCIPALE PENTRU A TE ÎNSCRIE ACUM?

Te dezvolţi în cadrul familiei, bisericii, organizaţiei, companiei şi afacerii.
Învăţând de la John, asociindu-te cu brand-ul Maxwell şi cu echipa, vei avea mai mult succes şi vei câştiga mai MULŢI bani în mai puţin timp.
Te vei alătura datorită lui John. Vei avea succes pentru că nu vei fi singur! Suntem o comunitate de lideri de top din orice domeniu!

Toate cunoştinţele, resursele, training-urile şi sprijinul pe care îl aştepţi de la compania de top în training-ul şi dezvoltarea liderilor sunt incluse.

Asta NU se rezumă doar la parcurgerea unei cărţi despre leadership sau participarea la un workshop sau seminar. Acest program conţine peste 40 de ani de cunoştinţe legat de leadership din sufletul lui John Maxwell, pe care le predă DOAR membrilor certificaţi.

Pe parcursul acestui Program, vei experimenta „Filosofia lui Maxwell”, cunoscută prin principiile importante ale sale, care se trezesc la viaţă. Şi nu doar că vă va perfecţiona înţelegerea a ceea ce înseamnă şi cum puteţi fi lideri, dar vă va permite să împărtăşiţi aceste cunoştinţe cu cei pe care vreţi să-i influenţaţi şi să le adăugaţi valoare.

 • Formează, predă şi vorbeşte cu orice individ, companie şi organizaţie, oriunde în lume, utilizând programa lui John C. Maxwell, produsele şi cărţile sale.
 • Primeşte manualele de coaching, scenariile pentru speaking, caiete de lucru, prezentări powerpoint şi ghidurile de facilitare.
  Şi, faţă de alte programe, vei păstra mereu 100% din ceea ce câştigi şi ai putea chiar să obţii oportunităţi de afaceri chiar de la cei din echipă!
Pentru a preda cele 6 seturi de manuale de coaching/teaching incluse în sistem, vei beneficia de 13 ore de coach training:
 • Abilităţi de coaching unu la unu sau în grup
 • Cum să predai fiecare lecţie din manualele de coaching
 • Cum să îţi stabileşti propriile tarife pentru coaching
 • Caiet de lucru pentru materialele video de coach training
Pentru a preda cele 6 seturi de scenarii şi powerpoint-uri legate de speaking incluse în sistem, vei beneficia de un workshop de 6 ore de speaker training:
 • Formarea prezentării
 • Formarea tehnicii
 • Cum să îţi stabileşti taxa pentru speaking
 • Coordonarea evenimentelor de speaking şi cele mai bune practici
 • Caiet de lucru pentru materialele video de speaker training
Vei beneficia de 5 ore de material video de training în vânzări:
 • Abilităţi de prezentare prin telefon sau e-mail
 • Abilităţi de cold calling (apeluri telefonice nesolicitate)
 • Abilităţi de socializare
 • Obţinerea referinţelor
 • Scenarii de vânzări
 • Întrebări pentru cunoaşterea clientului
 • Abilităţi de încheiere
 • O întreagă prezentare video despre cum să te vinzi şi cum să clădeşti o afacere profitabilă bazată pe coaching şi speaking.
 • Cumularea produselor şi programelor şi preţurile
 • 2 tele-seminarii de o oră despre cele mai bune tehnici de plasare disponibile prin Social Media
 • Cum să îţi dezvolţi un public.
 • Cunoaște și lasă-te îndrumat de mentorii internaționali
 • Training experenţial şi practic
 • Sesiuni paralele cu grupuri restrânse de membri
 • Cele mai bune practici pentru coaching, training şi speaking, inclusiv livrarea prezentărilor
 • Cea mai bună utilizare a materialului
 • Abilitatea de a socializa cu colegii şi de a colabora la idei şi oportunităţi
 • Cunoaşte-ţi familia de-o viaţă
african american & caucasian females
african american male-buiding legacy
CDR_02192014_0841_jmt
CDR_02192014_1773_jmt
CDR_02192014_1776_jmt
by Christian Del Rosario
by Christian Del Rosario
by Christian Del Rosario
by Christian Del Rosario
early-access-pass
hands-holding-coin
john-teaching-team-color
stage_flags

Asociaza-te cu John

Vorbește cu un coordonator de program și primește toate informațiile
John Maxwell Team

Bucură-te de puterea asocierii cu autoritatea renumită pe
plan mondial în leadership, John Maxwell

Despre John C. Maxwell
 • Formator a peste 6 milioane de lideri în 185 de ţări.
 • Votat ca gurul în leadesrhip speaking şi training #1 – în ultimii 6 ani consecutivi.
 • Speaker legendar pentru companii Fortune 500, guverne străine, Liga Naţională de Fotbal, United States Military Academy de la West Point, şi Organizaţia Naţiunile Unite.
 • Autor best-selling a mai mult de 74 de cărţi despre leadership cu peste 22 de milioane de copii vândute.
Leadership Coach Pentru