JOHN C. MAXWELL TE INVITĂ SĂ PARTICIPI LA CEA MAI IMPORTANTĂ CONVERSAȚIE DESPRE LEADERSHIP DE PÂNĂ ACUM!

CONDUCEREA PE TIMP DE CRIZĂ

UN SUMMIT VIRTUAL DESPRE LEADERSHIP

CE FACI ATUNCI CÂND VREMURILE DIFICILE ÎȚI PUN LA ÎNCERCARE ABILITĂȚILE DE LIDER?

Vino alături de John, care îți va împărtăși ce învață și trăiește pe pielea lui în timp ce conduce cu speranță în aceste vremuri de criză globală. Greutățile de acest fel îi învață pe lideri ce înseamnă cu adevărat să transforme dificultățile neașteptate în oportunități fără precedent.

În această discuție sinceră despre criza pandemică de Coronavirus (COVID-19) care îi forțează pe lideri să conducă în vremuri dificile, vei învăța să înțelegi frica, să vezi imaginea de ansamblu și să treci peste obstacole.

CE VEI ÎNVĂȚA:

În această discuție sinceră despre criza pandemică de Coronavirus (COVID-19) care îi forțează pe lideri să conducă în vremuri dificile, vei învăța să înțelegi frica, să vezi imaginea de ansamblu și să treci peste obstacole..

 • -

  VEI ÎNVĂȚA CUM SĂ IEI DECIZII MAI BUNE ÎN TIMP CE CONDUCI ÎN VREMURI DIFICILE.

  Lucrând cu lideri din toată lumea și din toate sferele de influență, John a îndrumat liderii să ia decizii mai bune pe plan financiar, logistic și de impact social, care vor influența traiul și bunăstarea a numeroși oameni.

 • -

  VEI ÎNVĂȚA CUM SĂ PUI FRICA ÎN CONTEXTUL ADECVAT ȘI SĂ-ȚI COMUNICI CONVINGEREA CĂ VOR VENI ZILE MAI BUNE.

  Este în regulă să recunoști că oamenii sunt speriați - și că nu ai toate răspunsurile - dar în calitate de lideri, nu putem să ne lăsăm oamenii blocați într-o stare de frică pentru că asta îi conferă fricii o putere mai mare în mințile și inimile lor.

  Înfometează frica și dă-le oamenilor speranța de care au nevoie să reziste.

 • -

  VEI ÎNVĂȚA CUM SĂ ÎȚI ÎNTĂREȘTI RELAȚIILE.

  Ce faci când nu știi ce să faci? Când familia, echipa și comunitatea ta depind de tine? Vă uniți. Sunteți mai buni și veți deveni mai puternici când veți învăța cum să faceți față acestor vremuri dificile împreună. Învață cum să vorbești despre virus cu copiii tăi, cu partenerul de viață, cu angajații, cu comunitatea și cum să le dai speranță!

  SPERANȚA ESTE CEL MAI IMPORTANT INGREDIENT

John C. Maxwell - Conducerea pe timp de crizăJohn C. Maxwell - Transformarea dificultăților în avantaje - Partea 1John C. Maxwell - Transformarea dificultăților în avantaje - Partea a 2-aJOHN C. MAXWELL – CÂND LEADERSHIPUL CONTEAZĂ CEL MAI MULTJOHN C. MAXWELL – CÂND LEADERSHIPUL CONTEAZĂ CEL MAI MULT - PARTEA A 2-AJOHN C. MAXWELL – CÂND LEADERSHIPUL CONTEAZĂ CEL MAI MULT - PARTEA A 3-A

CUM SĂ PROFIȚI DIN PLIN DE MENTORAREJOHN C. MAXWELL – CÂND LEADERSHIPUL CONTEAZĂ CEL MAI MULT - PARTEA A 4-A

Lucrurile pe care vă concentrați se dezvoltăJOHN C. MAXWELL – CÂND LEADERSHIPUL CONTEAZĂ CEL MAI MULT - PARTEA A 5-A

MAXIMIZAREA PREZENTULUI PENTRU A NE PREGĂTI PENTRU VIITOR 1JOHN C. MAXWELL – CÂND LEADERSHIPUL CONTEAZĂ CEL MAI MULT - PARTEA A 6-A

Valorile - MAXIMIZAREA PREZENTULUI PENTRU A NE PREGĂTI PENTRU VIITOR 2JOHN C. MAXWELL – CÂND LEADERSHIPUL CONTEAZĂ CEL MAI MULT - PARTEA A 7-A

Afirmații pentru extindereJOHN C. MAXWELL – CÂND LEADERSHIPUL CONTEAZĂ CEL MAI MULT - PARTEA A 8-A

Curajul pentru a continua


LEADERSHIP.

Nu este doar ceea ce facem; este cine suntem.
Află cum John Maxwell Team te poate ajuta să devii
un vorbitor, coach, trainer și un LIDER mai bun!


AFLĂ CUM TE POȚI ALĂTURA ECHIPEI LUI JOHN »

CUNOAȘTE-ȚI GAZDA: JOHN C. MAXWELL

John-Maxwell_sitting_2016

„Liderii trebuie să îi pună pe oameni înaintea profitului.” JOHN MAXWELL

John Maxwell a scris peste 100 de cărți traduse în peste 50 de limbi.  Este autorul a șase cărți declarate de New York Times ca best-seller-uri la nivel de platină și a fost numit expertul numărul 1 în leadership de revista Inc. Scopul vieții sale și pasiunea sa este dezvoltarea și instruirea oamenilor să facă lucruri remarcabile și să își creeze o viață plină de semnificație și împlinire. John Maxwell a format peste 6 milioane de lideri în jurul lumii. Pentru a realiza ceva atât de măreț e nevoie de mai mult decât de un simplu eveniment. Transformarea este un proces cu multe straturi care folosește o programă de studiu bazată pe valori pentru a transmite valori, a îmbunătăți relațiile și a îndruma oamenii să acționeze pentru a-și transforma comunitățile. Acum, mai mult ca niciodată, în timpul acestei crize pandemice, John Maxwell și echipa lui ajută liderii.

Impactul asupra oamenilor trebuie să fie în centrul atenției oricărui lider... Indiferent că sunt parteneri de viață, copii, angajați sau comunități.  Fiecare alegere pe care o faci ca lider va afecta oamenii pe care îi conduci...

Aceasta pagina nu este publicata

© 2024 The John Maxwell Team, Toate drepturile rezervate.