Corpul Profesoral și Personalul

Fondată în Martie 2011, de către John C. Maxwell în parteneriat cu Paul Martinelli şi Scott Fay, John Maxwell Team, cu mai mult de 40.000 de membrii din peste 190 ţări diferite până în prezent, şi-a justificat rostul şi joacă un rol important alături de John Maxwell şi John Maxwell Company ca lideri în dezvoltarea personală şi dezvoltare profesională în diverse domenii. Dar asta se întâmplă doar vizionarilor cu informaţiile necesare, cu un grup incredibil de oameni talentaţi şi experimentaţi, alături de un personal de suport de neegalat, devotaţi fiecărui aspect al acestui program în felul lor unic şi personal.

„Când am lansat programul, John mi-a spus: 'Vreau ca oamenii care fac parte din acest program să fie cei mai echipaţi şi să beneficieze de cel mai bun training, pentru a le oferi sprijinul necesar ca să se dezvolte pe ei înşişi şi pe cei din jurul lor.' Am ştiut că acelea au fost ordinele mele şi că John avea să vină lângă noi şi să ne ofere harta.” ~ Paul Martinelli, Președinte fondator al John Maxwell Team (2011-2020).

Împreună, este promisiunea noastră de a depăşi toate aşteptările şi de a oferi ingredientele cheie pentru a avea succes!

Alătură-te Echipei lui John şi nouă ... azi!


Corpul Profesoral

JohnMaxwell-sepia
John C. Maxwell Fondator
Pentru mai mult de 40 de ani, John a ajutat lumea să înţeleagă ce înseamnă leadership-ul cu adevărat şi i-a echipat cu instrumente, cunoştinţe şi resursă pentru a răspunde chemării de a conduce. John aduce viziunea şi experienţa sa în echipa John Maxwell în vreme ce îi ghidează să fie lideri de top şi îi ajută să creeze o sferă de influenţă care va lăsa în urmă o armată de lideri puternici.
Mark Cole
Mark Cole CEO John Maxwell Enterprise
Mark Cole servește drept Directorul General al tuturor companiilor John Maxwell și are peste 25 de ani experiență în leadership și dezvoltarea echipelor, ceea ce îl califică pentru acest rol important în cadrul brandului John Maxwell. E dedicat adăugării de valoare liderilor individuali și echipelor de conducere. Mark are o vastă experiență atât în sectorul pentru-profit, cât și cel non-profit și a ajutat diverse companii să treacă peste provocări economice, crize în dezvoltare și echipe dezbinate.
Chris Robinson
Chris Robinson Trainer de Vânzări
Chris Robinson este un vorbitor internațional și coach executiv. Chris are abilitatea să evalueze o situație, să recunoască o problemă și să alcătuiască un plan de acțiune solid și funcțional, care împuternicește afacerile sau indivizii pentru a crea schimbări în viață și succese.
Valorie Burton
Valorie Burton Trainer de Coaching
Valorie Burton este CEO al Institutului de Coaching și Psihologie Pozitivă, a scris 13 cărți best-seller despre dezvoltare personală și conduce culoarul de coaching din cadrul John Maxwell Team. Mesajul ei capabil de a schimba vieți se bazează foarte mult pe cercetările din domeniul psihologiei pozitive aplicate - care studiază ceea ce se întâmplă cu noi atunci când totul merge bine.

RoddyGalbraith-sepia
Roddy Galbraith Trainer de Speaking
Ca speaker trainer internaţional, mentor şi coach cu o pasiune pentru ajutorarea oamenilor ca să îşi găsească vocea, să îşi creeze mesajul şi să îşi cizeleze practica, fără îndoială, Roddy oferă membrilor John Maxwell Team soluţii provocării zilnice nu doar pentru comunicare ci şi pentru conectare.


Şefi de departament

Kelly Dellasala-sepia
Kelly Dellasala Director de Vânzări şi Marketing
Kelly a început să lucreze în calitate de consilier juridic investind 18 ani în două firme de top din Palm Beach County, Florida. A devenit pasionată de dezvoltarea personală şi profesională, iar în 2007 a fondat Go For It, LLC, o firmă de consultanţă în vânzări şi marketing. Iniţial, a început ca o profesionistă de top în vânzări, ulterior şi-a concentrat energia pe găsirea unor soluţii pentru creşterea afacerilor prin dezvoltarea şi livrarea sistemelor de marketing în companiile din lume. Cu peste 31,8 milioane de vânzări în întreaga lume până în prezent, clienţii săi de top îi includ pe Bob Proctor, Les Brown, Paul Martinelli, Mary Morrissey, Bob Burg şi în prezent John C. Maxwell.
Cheryl Fisher2-sepia
Cheryl Fisher Manager Operaţional
Cheryl şi-a început cariera profesională ca antreprenor, deţinând o tipografie vreme de 13 ani în Palm Beach County. Realizând că voia să aibă un impact mai mare asupra vieţilor oamenilor din jurul său, şi-a început călătoria în domeniul dezvoltării personale şi a continuat să îşi realizeze misiunea şi viziunea de a adăuga valoare, în cele din urmă devenind parte a John Maxwell Team în ianuarie 2013. Din 2013, Cheryl a ocupat postul de Director al Operaţiunilor Administrative şi a supravegheat dezvoltarea echipei şi relaţiile cu clienţii. Lucrează în toate departamentele companiei zilnic şi este axată pe adăugarea de valoare membrilor echipei.
laurie olsen-sepia
Laurie Olsen Manager de Vânzări
Laurie Olsen s-a alăturat John Maxwell Team in februarie 2011. S-a bucurat de privilegiul de a realiza multe activităţi diverse în cadrul John Maxwell Team. Pe lângă concentrarea pe tehnologie, face parte din echipa de marketing/socializare. Înainte de a face parte din echipă, a petrecut 20 de ani lucrând în domeniul tehnologiei şi mediului înconjurător. Este licenţiată în ştiinţe la Taylor University din Indiana. Laurie este căsătorită şi are un fiu adolescent. Adoră să navigheze împreună cu familia, pescuitul şi scufundările în apele frumoase de pe coasta Floridei de Sud.
laurie olsen-sepia
Sorin Popa Director Program Romania
Pasionat de domeniile dezvoltării personale, al comunicării și al educației, Sorin Popa și-a petrecut mai bine de 10 ani studiind conceptele ce au ajutat milioane de oameni din întreaga lume să își modeleze viețile așa cum și-au dorit. Mentorat de lideri internaționali ai acestor domenii precum John C. Maxwell și Paul Martinelli, el vine în ajutorul tuturor celor care au loc de mai bine și care doresc un plus de valoare în viața personală sau profesională. Provenind din industria IT, gândirea sa analitică i-a oferit avantaje majore în dezvoltarea programului JMT in Romania, el având darul de a face complicatul să fie simplu și de a alinia toate resursele necesare dezvoltării celei mai mari echipe JMT din afara SUA.
laurie olsen-sepia
Mirela Popa (Draghici) National Sales Manager
Licențiată în finanțe-bănci, Mirela și-a dat seama la o vârstă destul de fragedă că direcția pe care voia să o urmeze era una total diferită de cea pe care se afla. Având suportul celor din jur ea și-a găsit puterea interioară pentru a face o schimbare, ajungând în scurt timp una dintre cele mai apreciate membre din echipa de vânzari JMT pe care astăzi o și conduce. Mirela este în prezent un adevărat lider al echipei JMT Romania, este omul la care toți membrii apeleaza cu încredere, care reușește să îi unească pe cei care se alătura programului într-un mod atât de firesc, reușind să își ajute toți colegii ori de câte ori este nevoie. In ultimii 3 ani a reușit să implementeze strategii de marketing și vânzări care au adus programul JMT Romania într-o nouă etapă, fiind în acest moment și unul dintre cele mai mari programe de leadership naționale.